Toini Heinistö


Ylivieskassa asuva Toini työskentelee pääasiassa Kototuotteen hoivatiimissä. Aiemmin hän on työskennellyt pitkään kotihoidossa ikäihmisten parissa. Työkokemusta löytyy myös perhetyöntekijänä sekä perhepäivähoitajana. Koulutukseltaan Toini on lähihoitaja sekä sosionomi (AMK).

Työssään Toinille on tärkeää kohdata ihminen ihmisenä ajan kanssa.

Erja Herranen


Tyngällä asuva Erja tekee henkilökohtaista avustusta, omaishoitajien sijaisuuksia, pihatöitä ja siivouksia.

Hanna-Leena Hietala


Hoivatyö asiakkaiden kotona on lähellä Ylivieskassa asuvan Hanna-Leenan sydäntä. Hän työskentelee pääasiassa hoivatiimissä, mutta osittain myös avustuksissa ja siivouksissa.

Hanna-Leena on koulutukseltaan lähihoitaja. Ennen Kototuotteelle siirtymistä hän on työskennellyt kotihoidossa.

Hanna-Leena on lapsiperheen äiti ja hän harrastaa mm. lenkkeilyä ja pyöräilyä.

Ari-Pekka Jaakola


Ylivieskassa asuva Ari-Pekka tekee ruokapalvelujakelua koteihin. Hän tekee myös piha- ja talonmiestöitä, talvisin lumitöitä sekä tarvittaessa henkilökohtaista avustusta.

Ari-Pekka on kolmen aikuisen lapsen isä ja kokemusta löytyy myös sijaisperheenä toimimisesta.

Vapaa-ajallaan Ari-Pekka lämmittelee tynnyrisaunassa ja nauttii maalla olemisesta.

Sirpa Jaakola


Ylivieskassa asuva Sirpa tekee henkilökohtaista avustusta ja lastenhoitoa.

Sirpalla on henkilökohtaisen avustajan ja kodinhoitajan koulutus. Maatalousyrittäjä ja kolmen aikuisen lapsen äiti on otteiltaan rauhallinen ja tunnollinen. Vaihteleva työ on Sirpan mieleen, ja hän viihtyy monenlaisten ihmisten parissa. Vapaa-ajallaan Sirpa lenkkeilee, käy uimassa tai tarttuu kirjaan.

Jari Jutila


Ylivieskassa asuva Jari tekee henkilökohtaista avustusta sekä piha- ja talonmiestöitä.

Suoritettuaan henkilökohtaisen avustajan koulutuksen Jari tuli Kototuotteelle sijaiseksi – ja sillä tiellä hän on yhä. ”Tässä työssä parasta on, kun saa auttaa muita ihmisiä”, Jari sanoo. Hoivatyön ehdoton vaatimus on luotettavuus. Jarin mottona onkin, että paikalla ollaan silloin kun sovitaan, ja kun työt tehdään, ne tehdään kunnolla.

Puutarhateknikoksi kouluttautunut ja puutarhurinakin työskennellyt Jari vaalii vapaa-aikanaan oman pihan ruusutarhaa. Viiden lapsen isä hoitaa kuntoaan joogaamalla ja taitaa myös huonekalujen nikkaroinnin.

Maija Jylhä


Ylivieskassa asuva Maija on Kototuotteen palveluvastaava, vastuualueenaan omaishoitajien sijaisuus. Hän tekee lisäksi itse kotihoivaa, henkilökohtaista avustusta sekä lapsiperheiden kotipalvelua.

Maija on koulutukseltaan lähihoitaja. Ennen Kototuotteelle siirtymistään Maija on työskennellyt Visalan sairaalassa sekä terveyskeskuksen vuodeosastoilla.

Vapaa-ajalla hänet pitää kiireisenä kolme pientä lasta. Myös liikuntaharrastukset ovat lähellä Maijan sydäntä.

Mirtill Kiss


Ylivieskassa asuva Mirtill on ammatiltaan lähihoitaja,  ja hän tekee Kototuotteella kotihoivakäyntejä, lapsiperheiden kotipalvelua sekä omaishoitajan sijaisuuksia. Hän teki Kototuotteella kotihoivakäyntejä jo opintojensa aikana sekä työskenteli myös päiväkodissa.

Unkarilaissyntyinen, sujuvaa suomea puhuva Mirtill viettää vapaa-aikansa mieluiten askartelun ja ulkoilun parissa.

Tuula Korkia-aho


Ylivieskassa asuva Tuula toimii Kototuotteessa palveluvastaavana, vastuualueenaan henkilökohtainen avustus. Koulutukseltaan hän on sairaanhoitaja.

Aiempaa työkokemusta Tuulalle on kertynyt kotihoidosta, palvelutalosta, vanhainkodista sekä terveyskeskuksen vuodeosastolta.

Tuulan perheeseen kuuluu mies ja kolme lasta. Hän harrastaa kuntosalia ja lenkkeilyä.

Tiina Kurunlahti


Nivalassa asuva Tiina tekee Kototuotteella siivouksiapihatöitä sekä omaishoitajan sijaisuuksia.

Tiina on koulutukseltaan artesaani kädentaitojen ohjaamisen osaamisalalta. Hän on myös suorittanut vartijan ammattitutkinnon. Parasta Kototuotteella on Tiinan mielestä työn monipuolisuus – jokainen päivä on erilainen. Ennen Kototuotteeseen tuloaan Tiina työskenteli kuutisen vuotta eri tehtaissa Sievissä ja Nivalassa, tehden mm. seripainajan ja mekaniikan kokoonpanijan töitä.

Käsillä tekeminen on vapaa-ajallakin lähellä Tiinan sydäntä – hän harrastaa mm. pihatöitä, sisustamista ja huonekalujen fiksausta. Myös erilaiset liikunnalliset harrastukset kuuluvat kahden lapsen äidin arkeen.

Sari Kytökorpi


Ylivieskassa asuva Sari tekee Kototuotteella siivouksia, veteraanipalveluita, henkilökohtaista avustusta ja omaishoitajan sijaisuutta. 

Sarilla on takanaan pitkä ja monipuolinen työura. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Visalan ja Oulaskankaan sairaaloissa sekä Jedulla Nivalassa.

Sarilla on kaksi aikuista lasta ja kolme lapsenlasta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monenlaista liikuntaa ja luonnossa liikkumista.

Anu Mäki


Nivalassa asuva Anu tekee etupäässä veteraanien avustusta.

Anu on kahden lapsen äiti, joka harrastaa ulkoilua ja liikuntaa. Aiemmin hän on toiminut vanhustyön parissa.

Sari Pahkala


Ylivieskassa asuva Sari tekee veteraanien avustusta ja siivouksia.

Ennen Kototuotteelle tuloaan Sari toimi veteraanien avustajana Keski-Pohjanmaan Sotaveteraanipiirissä. Monitaitoinen Sari on tehnyt töitä myös kirjastossa, perhepäivähoitajana ja maatalouslomittajana. Hän on suorittanut myyjän ammattitutkinnon.

”Parasta työssäni on se, että saan olla tekemisessä erilaisten ihmisten kanssa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia ja pääsen näkemään kätteni jäljen.”

Sievistä kotoisin oleva Sari asuu miehensä kanssa Ylivieskassa. Hänellä on aikuinen tytär. Sari harrastaa lukemista ja liikuntaa monipuolisesti – mm. uintia, vesijuoksua, lenkkeilyä ja kuntosalia.

Henna Parttimaa


Ylivieskassa asuva Henna toimii Kototuotteella etupäässä henkilökohtaisena avustajana. Hän tekee myös omaishoitajan sijaisuutta, lastenhoitoa ja siivouksia.

Hennalla on useamman vuoden työkokemus henkilökohtaisena avustajana toimimisesta. Koulutukseltaan hän on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.

Henna on kotoisin Nivalasta ja hän viettää vapaa-aikaansa mieluiten ulkoilemalla koiran kanssa sekä perhettä ja ystäviä tavaten. Hän myös pitää leipomisesta.

Paula Rahkala


Ylivieskassa asuva Paula tekee siivouksia ja omaishoitajien sijaisuuksia.

Pitkällä työurallaan Paula on ehtinyt työskennellä siivoojana, maatalousyrittäjänä ja teollisuuden palveluksessa. Siivoustyön pariin hän palasi Kototuotteen kautta kymmenisen vuotta sitten.

Paula pitää tärkeänä, että oman käden jälki näkyy ja että asiakaskin on siihen tyytyväinen. Siksi hän pyytää mielellään palautetta tehdystä työstä. Hoiva-alan arjessa parasta ovat vaihteleva työ ja ihmiset, ja se että apu on saajalleen aina tervetullutta.

”Tässä voi todella tuntea tekevänsä tarpeellista työtä”.

Heidi Raudaskoski


Ylivieskassa asuva Heidi tekee pääasiassa veteraanien avustusta ja siivouksia.

Koulutukseltaan Heidi on laitoshuoltaja. Ennen Kototuotteelle tuloaan hän on työskennellyt veteraanien avustajana, Ylivieskan terveyskeskuksessa ja SOLilla.

“Parasta tässä työssä on se, että saa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä” sanoo Heidi, joka luonnehtii itseään sosiaaliseksi, puheliaaksi, iloiseksi ja tunnolliseksi.

Heidi on lähtöisin Haapavedeltä ja hänellä on kaksi lasta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa lenkkeilyä ja autourheilua.

Markku

Markku Salmela


Ylivieskassa asuva Markku tekee piha- ja talonmiestöitä.

Markun voi kutsua hätiin, jos lehdet kaipaavat haravoimista tai nurmikot ja pensasaidat leikkaamista. Entinen metallimies taitaa myös timpurin työt. Markun repertuaariin kuuluvat monenlaiset asiakkaille tehtävät kodin pienet remontit ja korjaustyöt, myös lumityöt.

Pihahommissa Markku viihtyy niin hyvin, että vielä eläkeläisenäkin tekee niitä mielellään töikseen. Vapaa-ajalla sama meno jatkuu. Silloin Markun löytää mökiltä, jossa riittää puusavottaa.

Minna Siermala


Kalajoella asuva Minna tekee pääasiassa veteraanien avustuksia sekä  siivouksia.

Koulutukseltaan Minna on kotiavustaja. Työkokemusta hänelle on kertynyt mm. vanhustyössä avustamisesta sekä siivoustyöstä.

Vapaa-aikanaan Minna viihtyy parhaiten monipuolisen liikunnan parissa.

Merja Syrjälä


Nivalassa asuva Merja tekee etupäässä veteraanien avustuksia ja siivouksia.

Merja oli 24 vuotta maatilan emäntänä, jonka jälkeen hän opiskeli puutarhuriksi. Opintojensa jälkeen hän työskenteli 8 vuotta puutarhurina Haapavedellä  puutarhakoululla. Ennen Kototuotteen leipiin siirtymistä Merja oli 1,5 vuotta veteraanien avustajana Nivalassa. Hänellä edellisestä liitostaan 2 lasta ja 2 lapsenlasta.

“Pidän veteraanien avustamisesta todella paljon. Onneksi saan nyt jatkaa sitä Kototuotteella”, iloitsee Merja.

Päivi Syrjämäki


Ylivieskalainen Päivi on henkilökohtaisen avustuksen palveluvastaava ja sen lisäksi lähihoitaja hoivatiimissä.

Koulutukseltaan Päivi on lähihoitaja. Hän on työskennellyt aiemmin Visalan sairaalassa, kotihoidossa sekä palvelukodissa.

Vapaa-aika Päivillä kuluu lasten kanssa touhutessa.

Anne Vavuli


Alavieskassa asuva Anne tekee siivouksia ja henkilökohtaista avustusta.

Koulutukseltaan Anne on terveydenhoitaja.

Vapaa-ajallaan alavieskalainen kahden lapsen äiti suuntaa mieluiten luontoon, joka on hänelle hyvin tärkeä. Ulkoilun ja muiden liikunnallisten harrastusten vastapainoksi Anne tarttuu mielellään kirjoihin – lukeminen on rakas harrastus.