Erja Herranen


Tyngällä asuva Erja tekee henkilökohtaista avustusta, omaishoitajien sijaisuuksia, pihatöitä ja siivouksia.

Hanna-Leena Hietala


Hoivatyö asiakkaiden kotona on lähellä Ylivieskassa asuvan Hanna-Leenan sydäntä. Hän työskentelee pääasiassa hoivatiimissä, mutta osittain myös avustuksissa ja siivouksissa.

Hanna-Leena on koulutukseltaan lähihoitaja. Ennen Kototuotteelle siirtymistä hän on työskennellyt kotihoidossa.

Hanna-Leena on lapsiperheen äiti ja hän harrastaa mm. lenkkeilyä ja pyöräilyä.

Paula Hosionaho


Nivalassa asuva Paula on koulutukseltaan lähihoitaja ja työskentelee Kototuotteella kotihoivatiimissä.

Ari-Pekka Jaakola


Ylivieskassa asuva Ari-Pekka tekee ruokapalvelujakelua koteihin. Hän tekee myös piha- ja talonmiestöitä, talvisin lumitöitä sekä tarvittaessa henkilökohtaista avustusta.

Ari-Pekka on kolmen aikuisen lapsen isä ja kokemusta löytyy myös sijaisperheenä toimimisesta.

Vapaa-ajallaan Ari-Pekka lämmittelee tynnyrisaunassa ja nauttii maalla olemisesta.

Sirpa Jaakola


Ylivieskassa asuva Sirpa tekee henkilökohtaista avustusta ja lastenhoitoa.

Sirpalla on henkilökohtaisen avustajan ja kodinhoitajan koulutus. Maatalousyrittäjä ja kolmen aikuisen lapsen äiti on otteiltaan rauhallinen ja tunnollinen. Vaihteleva työ on Sirpan mieleen, ja hän viihtyy monenlaisten ihmisten parissa. Vapaa-ajallaan Sirpa lenkkeilee, käy uimassa tai tarttuu kirjaan.

Jari Jutila


Ylivieskassa asuva Jari tekee henkilökohtaista avustusta sekä piha- ja talonmiestöitä.

Suoritettuaan henkilökohtaisen avustajan koulutuksen Jari tuli Kototuotteelle sijaiseksi – ja sillä tiellä hän on yhä. ”Tässä työssä parasta on, kun saa auttaa muita ihmisiä”, Jari sanoo. Hoivatyön ehdoton vaatimus on luotettavuus. Jarin mottona onkin, että paikalla ollaan silloin kun sovitaan, ja kun työt tehdään, ne tehdään kunnolla.

Puutarhateknikoksi kouluttautunut ja puutarhurinakin työskennellyt Jari vaalii vapaa-aikanaan oman pihan ruusutarhaa. Viiden lapsen isä hoitaa kuntoaan joogaamalla ja taitaa myös huonekalujen nikkaroinnin.

Henriika Jyrinki


Sorja Kaartinen


Satu Kaikkonen


Ylivieskassa asuva Satu tekee henkilökohtaista avustusta, omaishoitajan sijaisuutta sekä siivouksia ja pihanhoitotöitä.

Ennen Kototuotteelle tuloaan hän on työskennellyt päiväkodissa sekä kotihoidossa. Työ Kototuotteella on hänen mielestään monipuolista ja on mukava, kun oman työpäivän saa suunnitella itse.

Sadun perheeseen kuuluu mies ja poika. Vapaa-aikaan hänellä kuuluu monipuolinen urheilu sekä ulkoilu perheen kanssa.

Mirtill Kiss


Ylivieskassa asuva Mirtill on ammatiltaan lähihoitaja,  ja hän tekee Kototuotteella kotihoivakäyntejä, lapsiperheiden kotipalvelua sekä omaishoitajan sijaisuuksia. Hän teki Kototuotteella kotihoivakäyntejä jo opintojensa aikana sekä työskenteli myös päiväkodissa.

Unkarilaissyntyinen, sujuvaa suomea puhuva Mirtill viettää vapaa-aikansa mieluiten askartelun ja ulkoilun parissa.

Hanna Koskela


Alavieskassa asuva Hanna tekee veteraani- ja henkilökohtaista avustusta, omaishoitajan sijaisuuksia ja siivouksia. Aiemmin Hanna on työskennellyt varhaiskasvatuksen opettajana päiväkodissa. Nykyisessä työssään hän pitää kiireettömistä kohtaamisista asiakkaiden kanssa.

Vapaa-aika menee pääosin perheen parissa, Hannan perheeseen kuuluu mies ja kolme poikaa.

Tiina Kurunlahti


Nivalassa asuva Tiina tekee Kototuotteella siivouksiapihatöitä sekä omaishoitajan sijaisuuksia.

Tiina on koulutukseltaan artesaani kädentaitojen ohjaamisen osaamisalalta. Hän on myös suorittanut vartijan ammattitutkinnon. Parasta Kototuotteella on Tiinan mielestä työn monipuolisuus – jokainen päivä on erilainen. Ennen Kototuotteeseen tuloaan Tiina työskenteli kuutisen vuotta eri tehtaissa Sievissä ja Nivalassa, tehden mm. seripainajan ja mekaniikan kokoonpanijan töitä.

Käsillä tekeminen on vapaa-ajallakin lähellä Tiinan sydäntä – hän harrastaa mm. pihatöitä, sisustamista ja huonekalujen fiksausta. Myös erilaiset liikunnalliset harrastukset kuuluvat kahden lapsen äidin arkeen.

Sari Kytökorpi


Ylivieskassa asuva Sari tekee Kototuotteella siivouksia, veteraanipalveluita, henkilökohtaista avustusta ja omaishoitajan sijaisuutta. 

Sarilla on takanaan pitkä ja monipuolinen työura. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Visalan ja Oulaskankaan sairaaloissa sekä Jedulla Nivalassa.

Sarilla on kaksi aikuista lasta ja kolme lapsenlasta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monenlaista liikuntaa ja luonnossa liikkumista.

Anu Mäki


Nivalassa asuva Anu tekee etupäässä veteraanien avustusta.

Anu on kahden lapsen äiti, joka harrastaa ulkoilua ja liikuntaa. Aiemmin hän on toiminut vanhustyön parissa.

Sari Pahkala


Ylivieskassa asuva Sari tekee veteraanien avustusta ja siivouksia.

Ennen Kototuotteelle tuloaan Sari toimi veteraanien avustajana Keski-Pohjanmaan Sotaveteraanipiirissä. Monitaitoinen Sari on tehnyt töitä myös kirjastossa, perhepäivähoitajana ja maatalouslomittajana. Hän on suorittanut myyjän ammattitutkinnon.

”Parasta työssäni on se, että saan olla tekemisessä erilaisten ihmisten kanssa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia ja pääsen näkemään kätteni jäljen.”

Sievistä kotoisin oleva Sari asuu miehensä kanssa Ylivieskassa. Hänellä on aikuinen tytär. Sari harrastaa lukemista ja liikuntaa monipuolisesti – mm. uintia, vesijuoksua, lenkkeilyä ja kuntosalia.

Paula Rahkala


Ylivieskassa asuva Paula tekee siivouksia ja omaishoitajien sijaisuuksia.

Pitkällä työurallaan Paula on ehtinyt työskennellä siivoojana, maatalousyrittäjänä ja teollisuuden palveluksessa. Siivoustyön pariin hän palasi Kototuotteen kautta kymmenisen vuotta sitten.

Paula pitää tärkeänä, että oman käden jälki näkyy ja että asiakaskin on siihen tyytyväinen. Siksi hän pyytää mielellään palautetta tehdystä työstä. Hoiva-alan arjessa parasta ovat vaihteleva työ ja ihmiset, ja se että apu on saajalleen aina tervetullutta.

”Tässä voi todella tuntea tekevänsä tarpeellista työtä”.

Saija Rousu


Heidi Raudaskoski


Ylivieskassa asuva Heidi tekee pääasiassa veteraanien avustusta ja siivouksia.

Koulutukseltaan Heidi on laitoshuoltaja. Ennen Kototuotteelle tuloaan hän on työskennellyt veteraanien avustajana, Ylivieskan terveyskeskuksessa ja SOLilla.

”Parasta tässä työssä on se, että saa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä” sanoo Heidi, joka luonnehtii itseään sosiaaliseksi, puheliaaksi, iloiseksi ja tunnolliseksi.

Heidi on lähtöisin Haapavedeltä ja hänellä on kaksi lasta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa lenkkeilyä ja autourheilua.

Marisa Rättyä


Ylivieskassa asuva Marisa tekee Kototuotteella veteraani- ja henkilökohtaista avustusta, omaishoitajan sijaisuuksia, siivouksia ja pihatöitä.

Marisa on koulutukseltaan tarjoilija (catering-alan pt), ja hän on suorittanut myös perhepäivähoitajatutkinnon.

Ennen Kototuotteelle tuloaan Marisa työskenteli päiväkodissa sekä perhepäivähoitajana. Marisan mielestä Kototuotteella parasta on työn kiireettömyys sekä monipuolisuus.

Vapaa-ajalla Marisa tykkää liikkua luonnossa perheen kanssa. Perheeseen kuuluu mies ja kaksi lasta sekä perheen kaksi koiraa.

Markku

Markku Salmela


Ylivieskassa asuva Markku tekee piha- ja talonmiestöitä.

Markun voi kutsua hätiin, jos lehdet kaipaavat haravoimista tai nurmikot ja pensasaidat leikkaamista. Entinen metallimies taitaa myös timpurin työt. Markun repertuaariin kuuluvat monenlaiset asiakkaille tehtävät kodin pienet remontit ja korjaustyöt, myös lumityöt.

Pihahommissa Markku viihtyy niin hyvin, että vielä eläkeläisenäkin tekee niitä mielellään töikseen. Vapaa-ajalla sama meno jatkuu. Silloin Markun löytää mökiltä, jossa riittää puusavottaa.

Jonna Selin-Salmela


Anne Seppälä


Minna Siermala


Kalajoella asuva Minna tekee pääasiassa veteraanien avustuksia sekä  siivouksia.

Koulutukseltaan Minna on kotiavustaja. Työkokemusta hänelle on kertynyt mm. vanhustyössä avustamisesta sekä siivoustyöstä.

Vapaa-aikanaan Minna viihtyy parhaiten monipuolisen liikunnan parissa.

Merja Syrjälä


Nivalassa asuva Merja tekee etupäässä veteraanien avustuksia ja siivouksia.

Merja oli 24 vuotta maatilan emäntänä, jonka jälkeen hän opiskeli puutarhuriksi. Opintojensa jälkeen hän työskenteli 8 vuotta puutarhurina Haapavedellä  puutarhakoululla. Ennen Kototuotteen leipiin siirtymistä Merja oli 1,5 vuotta veteraanien avustajana Nivalassa. Hänellä edellisestä liitostaan 2 lasta ja 2 lapsenlasta.

”Pidän veteraanien avustamisesta todella paljon. Onneksi saan nyt jatkaa sitä Kototuotteella”, iloitsee Merja.

Eeva-Liisa Valosaari


Kalajoella asuva Eeva-Liisa tekee veteraani– ja henkilökohtaista avustusta sekä siivouksia ja omaishoitajan sijaisuuksia.

Anne Vavuli


Alavieskassa asuva Anne tekee siivouksia ja henkilökohtaista avustusta.

Koulutukseltaan Anne on terveydenhoitaja.

Vapaa-ajallaan alavieskalainen kahden lapsen äiti suuntaa mieluiten luontoon, joka on hänelle hyvin tärkeä. Ulkoilun ja muiden liikunnallisten harrastusten vastapainoksi Anne tarttuu mielellään kirjoihin – lukeminen on rakas harrastus.