TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI!

Tarjoamme työyhteisön, jossa on hyvä me-henki. Nimikkeestä tai työnkuvasta riippumatta olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa kaikki ovat mukana asiakastyössä. Haastavat asiat ratkaisemme yhdessä ja tarvittaessa kaveria autetaan.

Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. Työskentelemme tuntipalkalla, ja työtä on mahdollisuus tehdä osa-aikaisesti. Meille työhyvinvointi ja työssä viihtyminen on tärkeää. Olemme kasvava yritys ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Työntekijältä edellytämme sitoutumista työpaikkaan ja työntekoon arvojemme mukaisesti, jotka ovat asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen ja kiireetön palvelu.

Työntekijältä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja työskennellä asiakkaiden kotona, erilaisten ihmisten kanssa haastavissakin elämäntilanteissa. Hyviä yhteistyötaitoja tarvitaan tiiviissä yhteistyössä tiimin vetäjien ja muiden työkavereiden kanssa.

Omien asiakkuuksien hoitaminen ja työpäivien suunnittelu vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa.

Työntekijältä odotetaan motivoitunutta työotetta ja halua kehittää ammattitaitoaan.

KOTOTUOTTEEN AVOIMET TYÖPAIKAT

Opiskelijat

Otamme mielellämme opiskelijoita työssäoppimisjaksoille.

Ota yhteyttä:  kototuote@kototuote.fi

TÄYTÄ HAKEMUS!

Voit hakea alla näkyvällä lomakkeella meille töihin. Pyri täyttämään kaikki kohdat.

Jos meillä ei juuri nyt ole työpaikkoja auki, voit tehdä myös avoimen hakemuksen. Kirjoita silloin ”Mihin työtehtävään haet?” -ruutuun Avoin hakemus.

    Olethan ihminen eitä robotti? Valitse flag.