TARINAMME

Osuuskunta Kototuotteen perusti vuonna 1996 paikallisten käsityöyrittäjien naisporukka. Pian alettiin tuottaa myös hoivapalveluita, kuten omaishoitajan sijaisuutta ja kotihoivaa sekä tukipalveluita, kuten kotisiivouksia. Parin vuosikymmenen aikana kotiin tuotettavien palveluiden kysyntä ylitti käsityötuotteiden menekin, ja nyt Kototuote on keskittynyt ainoastaan tarjoamaan apua arkeen, kotiin kannettuna.

Perustajajäsenten luoma kultainen ajatus on palvelun lähtökohtana edelleen. Asiakaslähtöinen palvelu, joka on kiireetöntä saman oman työntekijän tarjoamaa tuttua ja luotettavaa apua. Mahdollisimman monipuolisesti samasta paikasta, ammattitaidolla.

Vuonna 2016 alkoi yhteiskunnassa muutos sosiaali- ja terveyspalveluissa ja huomasimme, että tarve uudistumiselle oli välttämätöntä. Aloitettiin ”sukupolven vaihdos”. Kaikki hallinnollinen toiminta siirtyi paperisesta digitaaliseen. Laskutus ja palkanmaksu otettiin itse hoidettavaksi, palveluketjua uudistettiin ja toimitiloja vaihdettiin.

Samaan aikaan tuli lisää asiakkaita ja lisää työntekijöitä. Matkan varrella on tullut myös muutama uusi kotiin tuotettava palvelu.

Paljon on tehty töitä kasvun ja kehityksen eteen. Olemme ylpeitä siitä, että omalla työllämme – meidän paikallisten ihmisten osaamisella – on luotu ja kehitetty omaa työpaikkaamme. Työyhteisöä, jolla yli kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin on intoa tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme, että asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja voimme olla vahva yritys alueella tulevaisuudessakin.