Loading...
Palvelumme 2017-09-30T19:31:30+00:00

KOTIHOITOPALVELUT

Kotihoitopalvelumme tukevat turvallista kotona asumista silloin, kun ulkopuolinen apu on tarpeen arjesta selviytymiseksi. Tuttu hoitaja auttaa askareissa ja kodin ulkopuolella asioinnissa. Tarvittaessa hän lähtee mukaan ulkoilemaan tai vie harrastuksiin ja tapahtumiin. Tarjoamme myös henkilökohtaisen avustajan palveluja.

Omaishoitajan työssä on tärkeää huolehtia myös omasta jaksamisesta. Jotta lakisääteisten tai tilapäisten vapaiden pitäminen onnistuu, tarvitaan luotettava ja osaava sijainen. Kototuotteen kautta on mahdollista saada sijaisapua joustavasti asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Periaatteenamme on, että avun tarvitsijalla on aina saatavillaan tuttu ja turvallinen ihminen.

LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUT

Ulkopuolinen apu voi olla tarpeen monenlaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelut on tarkoitettu kaikenlaisille perheille, joissa tarvitaan lisää käsipareja ja apua arjen pyörittämiseen. Kototuotteen kautta saat osaavan ja luotettavan ihmisen auttamaan vaikkapa lastenhoidossa, asioinnissa tai kodin askareissa.

Lastenhoito
Siivouspalvelut

SIIVOUSPALVELUT

Puhdas koti on viihtyisä, terveellinen ja turvallinen. Tarjoamme siivousapua kaikenlaisiin koteihin, tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Teemme niin viikkosiivouksia kuin perusteellisempiakin siivouksia. Meillä voit teettää myös pyykkihuollon sekä kausiluontoiset työt, kuten ikkunoiden pesun.

Siivoojillamme on käytettävissä

  • Kärcher-painehuuhtelulaite, jolla puhdistaa sohvat, matot, patjat ja auton sisustuksen
  • Roboclean-puhdistusjärjestelmä sohville, matoille, patjoille, ilmanpuhdistukseen sekä autojen sisustuksille
  • Kärcher-ikkunanpesimiä

Omatoimisiivoojille vuokraamme näitä laitteita:

  • 30 € / vuorokausi
  • 40 € / viikonloppu.

PUUTARHANHOITO

Kaipaako nurmikko ja pensasaita leikkaamista tai pihamaa haravointia? Pitäisikö kukkapenkki kunnostaa tai marjapensas istuttaa? Jos omin voimin on hankalaa suoriutua pihatöistä, Kototuotteelta löytyy avuksi ammattitaitoisia puutarhatyöntekijöitä.

ATERIOIDEN TOIMITUSPALVELU

Toimitamme Lounasravintola Pikkuvelin valmistamat herkulliset lounaat asiakkaidemme koteihin Ylivieskan keskustan alueella. Palvelun tilanneille toimitetaan edellisellä viikolla lounaslista, josta voidaan tehdä valinnat valmiiksi ruokien toimituspäiville.

Ateriapalvelut
Ystäväpalvelu

APUA ARKEEN

Kototuote tarjoaa monenlaisia muitakin palveluja arjen helpottamiseksi. Ruoan tuonti, asiointiapu, ulkoilutus ja kylvetys ovat esimerkkejä tehtävistä, joita meillä voi teettää. Kototuotteella toimii ystäväpalvelu ja meiltä on mahdollista saada saattaja esimerkiksi lääkäri- tai pankkikäynneille.

Pystymme hoitamaan myös kodin pienet kunnostus- ja huoltotyöt.

Oma työntekijäsi

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: