Tuntuuko joskus, että kotonasi niin täyttä ettei ole tilaa edes siivota? Tai että kaikki tavarat ovat hukassa juuri kun niitä tarvitsisi? Silloin on syytä kutsua paikalle Kototuotteen järjestelyapu! Kun saamme työmme valmiiksi, tiedät mitä kaapeissasi on ja miltä hyllyltä mikäkin tavara löytyy.

Kodin tavaroiden oikea järjestys elää ja muuttuu perheen mukana. Esimerkiksi kun lapset kasvavat isommiksi, aiemmin pikku käsiltä turvaan laitetut tavarat pitääkin tuoda lasten ulottuville. Tavaroiden järjestys voi elää myös vuodenaikojen mukaan – esim. kausivaatteilla on tärkeää olla järkevät paikat niin käyttö- kuin varastointikaudellekin.

Turhasta tavarasta luopuminen kuuluu sekin hyvään järjestykseen. Luopuminen on taito, joka on hyvä opetella. Jos luopumista tekee säännöllisesti, ei liiallisesta tavarasta pääse syntymään ongelmaa. Turhien tavaroiden säästäminen pahan päivän varalle aiheuttaa huomattavasti enemmän kuluja kuin säästöjä! Eikä luopuminen tarkoita suinkaan sitä, että vanhat tavarat heitettäisiin tylysti roskiin. Kirppisten tai muun kierrätyksen kautta vanhat tavarasi voivat saada uuden elämän.

Järjestelyavun ideana on se, että Kototuotteen asiantuntijan avulla kotonasi etsitään oikea, looginen paikka kaikelle tavaroille. Kun tavaroilla on oma, järkevä säilytyspaikkansa, koti on paljon helpompi myös pitää järjestyksessä.